vineri, 26 martie 2010

www.dublinetwork.com/6023148

Este portalul unde puteti deveni asociat in afacerea Dubli. Cine se inscrie in afacerea Dubli devine asociat in afacere si poate beneficia de bonusuri in plus si facilitati de dezvoltarea a propiei afaceri prin Dubli. O asociere in afacerea Dubli, necesita o licenta anuala de 125 de euro. Dar posibilitatile de cistig sunt nelimitate.
Pentru a face parte din afacere, te sfatuiesc sa ma contactezi personal pentru asistenta si training.


www.Mr.millionaer.com

Aici poti urmari un webinar cu intreaga prezentare a afacerii Dubli: www.Mr.millionaer.com. Pentru a avea acces la prezentarea video, trebuie sa te loghezi cu nume, prenume, adresa ta de email si nr de telefon. Versiunile sint in limba romana, germana si engleza. In prezent se lucreaza si pentru adaugarea limbilor maghiara, poloneza, spaniola, rusa, franceza.
Pentru a participa la prezentarea afacerii in direct, poti accesa camera de conferenta prin link-ul de mai jos. Conferintele se tin in direct de luni pina vineri de la orele 20:00. Intrarea in sala de conferinta se face fara parola, accesind link-ul urmator: http://www.hotconference.com/conference,86951023

Logarea in sala se face cu: Numele Tau-inv-Cosmin
Recomandat sa te loghezi corect cum vezi in exemplu de sus ca altfel risti sa fi scos
afara din sala de administrator.


alt = "Voucher_en" border = "0" />

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu