vineri, 26 martie 2010

CE SINT LICITATIILE INVERSE!


Licitatiile inverse sint noul mod de a licita orice produs de la pretul lui de magazin, in jos pina la 0,20 de euro centi si nu de la un euro pina la un pret mare, poate si mai mare decit cel real. Acest mod de licitatii, a fost adus pe piata de unica firma care se numeste DUBLI! Probabil te intrebi cum functioneaza acest mod de licitatie inversa! Ca sa-ti raspund, este foarte simplu! Dubli a creat doua moduri de licitatii. Unul se numeste Xpres iar cel de-al doilea Unique Bid. La Xpres, poti verifica zilnic pretul la produs pina cind el ajunge la un pret convenabil pentru tine pentru al achizitiona. Adica de exemplu, daca un telefon i phone 3GS decodat si cu 32 GB, a pornit de la pretul de 750 de euro, in momentul cind cineva da un clik pe pretul ascuns, de fiecare data produsul scade cu 0,20 euro centi. Pentru aceste clik-uri, avem nevoie de credite. Un credit ne costa 0,50 de euro centi. Daca azi am dat un clik pe acest telefon si l-am vazut la sa zicem, 630 de euro, si nu ne convine pretul, asteptam pina miine si mai dam un clik si astfel vom vedea pretul scazut cu inca 100 de euro. Sau poate...cu sute de euro! Astfel telefonul poate ajunge si pina la suma de 0,20 euro centi. Asadar la Xpres,vom cumpara acel produs la un pret care ne va conveni. La Unique Bid, este o forma de licitatie mai mult bazata pe strategie. Aici daca un produs costa sa presupune un laptop Apple in valoare de 1500 de euro, noi putem licita si pretul de 0,20 euro centi la acest produs. Daca nimeni nu a mai spus acest pret pina la terminarea licitatie, ati cistigat produsul la 0,20 euro centi. Daca cineva a mai spus acest pret odata, el nu mai este valabil, dar strategia iti ofera sansa sa ocupi pozitia urmatoare de 0,40 sau 0,60 si sa cistigi acest produs. Asa s-a cistigat ultimul autoturism MINI COOPER in valoare de 18500 de euro la doar 51 de euro. Dar lista cu produse cumparate la preturi incredibile, este foarte mare, de aceea nu ti-o pot enumera aici, insa le poti vedea pe portalul de licitatii dubli.com! De aceea aceasta licitatie se bazeaza pe pretul unic cel mai mic spus de dv-stra. Aici se liciteaza strategic si nu in asteptare. Insa Dubli este o afacere cu un potential foarte mare de cistiguri online si licitatiile inverse sint doar o parte din posibilitatile de cistig ale firmei Dubli. Dar sa vedem mai intii ce ste Dubli, si ce posiblitiati mai mari de cistig ne ofera in plus prin acest portal de licitatii inverse.

FIRMA DUBLI

Firma Dubli a fost infiintata in 2003 si lansata in 2006 iar fondatorul ei se numeste Michael Hansen. Lansarea firmei sa facut mai intii pe piata din Statele Unite si doar acum din 2010 a intrat si pe piata europeana. In preznt, firma a ajuns la un capital de peste 80 de miliarde de euro si a oferit premii si bonusuri de miliarde de euro pina acum. Dubli are 3 portal-uri fiecare diferite. Unul este dublinetwork, dubli.com si dublipartner.

DUBLI PARTNER

DubLi a fost înfiinţată cu scopul de a deveni unul dintre cei mai importanti jucatori la nivel mondial în e-commerce. Fondatorii companiei sunt pe deplin cu experienţă şi recunoscute oameni de afaceri, care - datorită experienţei lor de anvergură în domeniul tehnologiei informaţiei, vânzări & marketing - au făcut DubLi ceea ce este astazi.

Viziunea unei case de licitaţie la nivel mondial, asociat cu produse premium şi opţiuni inteligent licitaţie, a devenit o realitate. Deja, mii de utilizatori DubLi sunt în căutare de chilipiruri lor personală în fiecare zi.

Cu programul de Licitatie Partner, DubLi oferă o bază de profitabile pentru un model de afaceri solid. Alţi parteneri de afaceri, cluburi, asociaţii şi organizaţii au posibilitatea, fără capital propriu şi riscul financiar, de a participa la succesul DubLi lui.

DubLi se străduieşte să dezvolte în mod constant şi să extindă portalul în conformitate cu motto-ul: "încă în picioare este un pas înapoi". Accentul este pus pe client: comoditatea, inovaţie şi îmbunătăţirea continuă a portalului au cea mai mare prioritate.


Counter

2 comentarii:

  1. salut! de curand a aparut si pe piata din Romania un site care ofera un sistem asemanator celui xpress de la dubli. www.ieftinake.ro. Cum ti se pare?

    RăspundețiȘtergere
  2. Este o copie a sistemului dar daca functioneaza, atunci functioneaza.

    RăspundețiȘtergere